Kurslar
-
Qida təhlükəsizliyi və HACCP sisteminin tətbiqi
Mətbəx təhlükəsizliyi təlimimiz mətbəxdə işləyənlər üçün nəzərdə tutulub və iti əşyalar, sobalar və avadanlıqlarla işləmək üçün əsas təhlükəsizlik protokolunu əhatə edir.
-
Texnologiya və mətbəx
Bu təlim sizə mətbəx texnologiyasından, bıçaqlardan, alətlərdən, avadanlıqlardan istifadə edərək standart kulinariya prosedurlarının necə aparılmasını və təhlükəsizliyinin əsas prinsiplərini izah edəcək.
-
Restoran işçiləri üçün fərdi gigiyena
Təlim sizə qida məhsulları, insanlar və həmkarları ilə işləyərkən nə üçün fərdi gigiyenanın yüksək səviyyədə tələb olunduğunu və buna nail olmaq üçün düzgün təcrübələrin necə tətbiq olunacağını izah edəcək.
-
Qastro tədbirləri üçün təqdimat bacarıqları
Təlimlərimiz qastrol tədbirləri üçün təqdimatların hazırlanmasını, əsas konsepsiya və fikirləri düzgün və həvəslə təqdim etməyi və təqdimatın təkmilləşdirilməsi üsullarını tətbiq etməyinizə.